• Nederlands
  • Deutsch

Organisatie

www.museum-wegwijzer.nl is ontwikkeld door het Grensoverschrijdend Projectbureau voor Toerisme in samenwerking met Münsterland e.V., Tourismusverband Osnabrücker Land e.V., Grafschaft Bentheim Tourismus e.V., Emsland Touristik GmbH, Veluws Bureau voor Toerisme, Twents Bureau voor Toerisme, Marketing Oost, RBT Knooppunt Arnhem-Nijmegen en RBT Rivierenland.

Naast deze website komt ook de kaart ‘Museumwegwijzer’ uit. Dit is verkrijgbaar bij musea, VVV-kantoren, vakantieparken, campings, hotels, bibliotheken en gemeentehuizen in Gelderland, Overijssel en het Münsterland, Osnabrücker Land, Grafschaft Bentheim en het Emsland.

Productie: Grensoverschrijdend Projectbureau voor Toerisme EUREGIO e.V. / Stichting ECCr
Projectleiding en eindredactie: NL Connection in samenwerking met het Projectbureau voor Toerisme
Webbouwer: Trisum, Lent i.s.m. HRmedia, Bemmel
Vertaling: NL Conncetion, Hanneke Rutgerink
Fotografie: Margreet Vloon, Zwolle
Foto’s headers: Bezoekers in Museum de Fundatie in Zwolle, o.a. van de tentoonstelling ‘Jasper Krabbé-Memory Archive’ en het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem.

 

Gelders Erfgoed: www.gelderserfgoed.nl
Westmünsterlandkreis Borken: www.kreis-borken.de
Münsterland e.V.: www.muensterland.com

 

Alle projecten in het kader van het INTERREG IV A progamma Deutschland-Nederland medegefinancierd door het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en door de Ministeries van Economische Zaken van de deelstaten Nordrhein-Westfalen en Niedersachsen en de provincies Overijssel en Gelderland. Het wordt begeleid door het programmamanagement bij de EUREGIO.

 

Meer informatie over de regio vindt u op:
www.grensbelevenis.nl
www.geheimoverdegrens.nl
www.kinder-vakanties.nl
www.das-andere-holland.de